Pravne napomene

Ispiši stranicu
Veličina teksta: A A A

Svako korištenje ovih Internet stranica podložno je niže navedenim uvjetima

Sadržaj, informacije, dokumenti i podaci dostupni na ovoj Internet stranici ne smiju se ni na koji način koristiti u svrhe koje mogu uzrokovati štetu vlasniku ove Internet stranice ili bilo kojoj trećoj strani. Navedene informacije i podaci mogu se koristiti samo u skladu s važećim propisima i uz pridržavanje svih autorskih, vlasničkih i drugih primjenjivih prava.

Korištenjem sadržaja, informacija, dokumenata i/ili podataka koji su dostupni na ovoj Internet stranici, korisnik prihvaća rizike koji nastaju ili mogu nastati korištenjem.

Vlasnik ove Internet stranice ne snosi nikakvu odgovornost za štetu koja može nastati bilo kojoj strani u slučaju poduzimanja radnji utemeljenih isključivo na sadržaju, informacijama, dokumentima i/ili podacima dostupnim na ovoj Internet stranici. Vlasnik ove Internet stranice također ne odgovara ni za eventualnu štetu koja može nastati korištenjem ove Internet stranice.

Internet stranica sadrži mogućnost pristupa stranicama drugih osoba nad kojima vlasnik stranice ne ostvaruje nikakvu kontrolu ili nadzor, te ne snosi odgovornost za štetu koja može nastati u slučaju korištenja Internet stranica drugih osoba.

Vlasnik ove Internet stranice zadržava pravo izmjene sadržaja, dokumenata, podataka i/ili informacija objavljenih na ovim stranicama.

Kontakt